Identity and Policy Control
Reply
Contributor
husni1984
Posts: 122
Registered: ‎06-10-2009
0

Single Sign On using Agentless

Hi All,

 

Is it possible if we using SSO with agentless mode?

 

Please Advice.


Thanks and Regards,

 

Husni

Distinguished Expert
Raveen
Posts: 569
Registered: ‎04-15-2010
0

Re: Single Sign On using Agentless

What do you mean by SSO in agentless mode?

Can you elaborate the use case?

 

Regards,

Raveen

Note: If this answers your question, you could mark this post as accepted solution, that way it helps others as well. Kudos will be cool if I earned it!
Contributor
husni1984
Posts: 122
Registered: ‎06-10-2009
0

Re: Single Sign On using Agentless

We deploy juniper UAC with Juniper SSG as a L3 Enforcement, our costumer don't want to install anything on their PC/ Notebook thats why we use Agentless mode. As far as I know if we deploy agentless we need to use Captive Prtal CMIIW.

but if we use captive portal, users need to relogin on the browser.

 

Our costumer need Single sign on without to install software on their PC. is it possible??

 

Please Advice..

 

Thanks and Regards,

 

Husni

Distinguished Expert
Raveen
Posts: 569
Registered: ‎04-15-2010
0

Re: Single Sign On using Agentless

Dear Husni,

 

Thank you for explaining the use case.

SSO in agentless mode is not possible at this point until 4.1 release.

 

Upcoming release IC 4.2, has got SPNEGO feature that can serve your request, but it is supported with SRX as firewall.

Tentative ETA of 4.2 is end of first quarter of 2012

 

Please get in touch with you SE to get more details.

Thank you.

 

Regards,

Raveen

Note: If this answers your question, you could mark this post as accepted solution, that way it helps others as well. Kudos will be cool if I earned it!
Contributor
husni1984
Posts: 122
Registered: ‎06-10-2009
0

Re: Single Sign On using Agentless

Nice... Do you have any literature about this? Thanks and regards, Husni
Distinguished Expert
Raveen
Posts: 569
Registered: ‎04-15-2010
0

Re: Single Sign On using Agentless

There is a beta build already available, you can test it.

You will have to get in touch with your SE or Account team for more details.

 

< You can mark this post as 'accepted solution' , if this answers your question that way it might help others as well, a kudo would be a bonus thanks >

 

 

Note: If this answers your question, you could mark this post as accepted solution, that way it helps others as well. Kudos will be cool if I earned it!
Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.