Junos
Reply
Visitor
b46u5
Posts: 2
Registered: ‎04-03-2008
0

[HELP]How to Configure AUX port for dial-up backup link?


Please Help,

I have problem with J2320 router, I've search on admin guide, interface guide, even knowledge base, there is no answer for confguring AUX port for dial up backup link. Please assist.


Thank you very much

Regards,

Bagus Imam Prihanto
Trusted Expert
Automate
Posts: 784
Registered: ‎11-01-2007
0

Re: [HELP]How to Configure AUX port for dial-up backup link?

Visitor
b46u5
Posts: 2
Registered: ‎04-03-2008
0

Re: [HELP]How to Configure AUX port for dial-up backup link?

Thanks for your answer KB_Fan, one more questions..can I use another usb modem besides Multi-Tech MultiModem MT5634ZBA-USB-V92 USB which is mention in the Junos guide?

 

Regards,

Bagus Imam Prihanto

Visitor
gianvio
Posts: 2
Registered: ‎11-24-2008
0

Re: [HELP]How to Configure AUX port for dial-up backup link?

Hi.

 

I have the same problem but with an M7i router. Is the AUX/Modem port on that family router not active as in J-serier router? 

 

Thank you

 

Recognized Expert
benb
Posts: 205
Registered: ‎11-05-2007
0

Re: [HELP]How to Configure AUX port for dial-up backup link?

The AUX port on an M7i is active.

 

http://www.juniper.net/techpubs/hardware/m-series/m7i/m7i-hwguide/pinouts-db9.html#pinouts-db9

 

Regards,

Ben

Visitor
gianvio
Posts: 2
Registered: ‎11-24-2008
0

Re: [HELP]How to Configure AUX port for dial-up backup link?

Hi Ben.

I need to connect an analog modem (US-Robotics) to M7i AUX port.  

Please can you suggest me the AUX port configuration?

Thank you.

Giancarlo

Trusted Contributor
S_Clarke
Posts: 20
Registered: ‎12-04-2008

Re: [HELP]How to Configure AUX port for dial-up backup link?

not so much to do really on the M7i .. 

 

# show system
ports {
    auxiliary type vt100;
}

 

It's the modem that can get interesting .. with at command set, turn off echo, set answer after 0 rings, that sort of thing

 

New User
JBowman
Posts: 1
Registered: ‎03-30-2009
0

Re: [HELP]How to Configure AUX port for dial-up backup link?

If I wanted to use the AUX port on the M7i to console into another device, is that possible and if so, how would I do it?  I see that you've posted instructions on setting the AUX port to use terminal type vt100, but how do I initiate a console connection out of this port?

 

Thanks in advance,

-Jonathan

Recognized Expert
Loup2
Posts: 301
Registered: ‎04-22-2008
0

Re: [HELP]How to Configure AUX port for dial-up backup link?

Hi Jonathan

 

Unfortunately, It is not possible to do reverse telnet to the Aux port as you can simply do on the Aux port of a C router.

I would have like that it could be possible (like you) !

Visitor
fasteddye
Posts: 1
Registered: ‎01-24-2012
0

Re: [HELP]How to Configure AUX port for dial-up backup link?

I am new to Juniper forum and new to Juniper devices.  We have a M7i router that we are trying to have a modem for dial in access for out of band management.  We use these modems to dial into the router if we are troubleshooting wan or power related issues a site may be having.  On the M7i we currently have auxiliary type vt100 configured.  When testing the modem answers and makes a connection but we are never presented a login prompt.  I have not been successfully at finding any help files regarding this issue.  Thanks for any help.

Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.