Junos
Reply
Contributor
ggumus@gmail.com
Posts: 23
Registered: ‎01-03-2011
0

RT_PFE: RT msg op 1 (PREFIX ADD) failed, err 5 (Invalid)

Hi all,

 

We have an MX480 Switch and after we configured 4 more routing instance on that switch,we have started to receive following log messages.

 

Jan 27 22:36:44  xxx fpc0 RT: Failed prefix delete VPLS:3 - 00:06:00:00/80  (invalid parameters)
Jan 27 22:41:59  xxx /kernel: RT_PFE: RT msg op 2 (PREFIX DELETE) failed, err 5 (Invalid)
Jan 27 22:41:59  xxx /kernel: RT_PFE: RT msg op 2 (PREFIX DELETE) failed, err 5 (Invalid)
Jan 27 22:41:59  xxx fpc0 RT: Failed prefix delete VPLS:3 - 00:06:00:00/80  (invalid parameters)
Jan 27 22:41:59  xxx fpc0 RT: Failed prefix delete VPLS:3 - 00:06:00:00/80  (invalid parameters)
Jan 27 22:42:00  xxx /kernel: RT_PFE: RT msg op 1 (PREFIX ADD) failed, err 5 (Invalid)

 

JUNOS version is 9.6R2.11

And switch has enough memory to handle all routes.

 

Is there anybody has an experience with those messages above?

 

Thanks and regards,

Gokhan

Contributor
cisaza
Posts: 23
Registered: ‎06-03-2010
0

Re: RT_PFE: RT msg op 1 (PREFIX ADD) failed, err 5 (Invalid)

Hi Gokhan

 

Did you find any answers to that log message?

I'm getting the same on an EX-4200 with versions 11.2, 11.3, 10.3

 

cheers

 

Carlos

Visitor
anupalamahesh
Posts: 1
Registered: ‎06-20-2011
0

Re: RT_PFE: RT msg op 1 (PREFIX ADD) failed, err 5 (Invalid)

Hi Gokhan,

 

You can find more details on the issue in the KB article - KB14186.

 

Check that out !

 

Regards 

 

Mahesh

 


Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.