Pulse Secure (formerly Identity and Policy Control)
Posts: 5
Registered: ‎06-09-2008

issue with multiple vlan

Hi all,


currently I configured IC4500 to serve 2 group of users (separate vlan) which will not having route between this 2 vlan. below is my setup;



internal port ip     :

added vlan ip      :

sign in policies           ======> group a realm        ======> group b realm


trunk port to IC4500 internal port.

802.1x radius server :             ========> group a

802.1x radius server :          ========> group b


everythings worked fine for group a's users with host checker running and remediation vlan assignment. BUT not for group b's user.


I'm having issue after group b's user authenticated via OAC. The OAC keep communicate to as infranet controller instead of even my ex4200 set radius server ip as I'm wondering why the group b's user manage to authenticate via but after authenticated the infranet controller status keep showing "authenticating" to


anyone can help? or any suggestion?


thanks in advance






Trusted Contributor
Posts: 92
Registered: ‎04-06-2008

Re: issue with multiple vlan

DId you verify that your device certificate is bound to the VLAN port?


It is very possible that the config may not work.  There are several services that do not work with VLAN ports on the IC.  NSM is one of the services that falls into this category.  I would not be surprised of the radius process was another.


Hope that helps.



Copyright© 1999-2015 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.