SRX Services Gateway
Reply
Contributor
ahmedsharif
Posts: 36
Registered: ‎04-24-2009
0
Accepted Solution

GTP configuration on SRX3600

 

Hi Experts

 

Has anyone configured GTP on SRX3600 before?

If yes can someone provide me with the working configurations just for a sample.

Also need to ask if we need to take care of any requirements on SRX before configuring GTP feature ?

 

Thanks

Regards

Ahmed Sharif

Ahmed Sharif
Distinguished Expert
Raheel
Posts: 414
Registered: ‎06-18-2008
0

Re: GTP configuration on SRX3600

please check following link, http://www.juniper.net/techpubs/software/junos-security/junos-security10.3/junos-security-swconfig-s...

 

thanks

raheel

Follow me on Twitter @anwar_raheel

--
If this post was helpful, please mark this post as an "Accepted Solution".
Kudos are always appreciated!
Contributor
ahmedsharif
Posts: 36
Registered: ‎04-24-2009
0

Re: GTP configuration on SRX3600

Hi Raheel

 

I have already been through this page but I was looking for running configurations in the run time environment.

But this is well explained link ofcourse and is helpful.

 

Thanks for sharing.

 

Regards

Ahmed

Ahmed Sharif
Juniper Employee
tonyzhou
Posts: 91
Registered: ‎11-11-2010
0

Re: GTP configuration on SRX3600

If you want to configure GTP for the first time, after you enable GTP, you need to reboot SRX.

JNCIE-SEC
Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.