SRX Services Gateway
Reply
Contributor
shyan
Posts: 208
Registered: ‎08-07-2010
0
Accepted Solution

LAG in chassis cluster

HI,

 

 

is junos 10.0 support LAG in chaiss cluster?if yes how to configure it in chassis cluster ?with minimum two interface in LAG.plz any one with having same scenario help me by  sharing the idea.

Best Regards,
Ghan Shyam
=========================
CCNA,JNCIA-Junos,JNCIS-SEC
=========================
www.gsraut.com.np



If this help to solve your problem, please mark this post as "Accepted Solution."
Kudos are always appreciated.

Super Contributor
tbehrens
Posts: 349
Registered: ‎04-30-2010
0

Re: LAG in chassis cluster

From JunOS 10.1 on only. 10.2r3 is considered the current "build of the month", judging by the feedback in this forum. Only supported on SRX3k and SRX5k, not supported on Branch SRX (100 to 650).

 

Documented here: http://www.juniper.net/techpubs/software/junos-security/junos-security10.1/junos-security-swconfig-s...

 

Distinguished Expert
Screenie
Posts: 1,089
Registered: ‎01-10-2008
0

Re: LAG in chassis cluster

It's my understanding that L2 features are not suported on branch devices in a cluster.  So only on 3K and 5K and the comming SRX 1400 you could use LAG interfaces when in cluster.

best regards,

Screenie.
Juniper Ambassador,
JNCIA IDP AC WX JNCIS FW SSL JNCIP SEC ENT SP JNCI

If this worked for you please flag my post as an "Accepted Solution" so others can benefit. A kudo would be cool if you think I earned it.
New User
strumpower@novadatacom.com
Posts: 1
Registered: ‎08-18-2011
0

Re: LAG in chassis cluster

Is this still the case or is LAG on a 650 cluster now supported in 11.x code?

Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.