SRX Services Gateway
Reply
Regular Visitor
peterfurneau
Posts: 7
Registered: ‎03-01-2011
0

SRX3600 interface not found

 Hi, anyone seen this on an SRX 3600 ? Interface not found for any of the ge-0/0/x interfaces. Can configure them but they don't  appear?

See the attached screen shot.

Thanks

Pete

Trusted Expert
Kashif-rana
Posts: 417
Registered: ‎01-29-2008
0

Re: SRX3600 interface not found

Hi

 

The card is not detected. Please post the ouput of "show chassis fpc pic-status"

 

Kashif Rana
JNCIE-SEC, JNCIE-ENT, JNCIE-SP, JNCIS(FWV,SSL),JNCIA(IDP,AC,WX),BIG IP-F5-LTM, CCNP
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

If this post was helpful, please mark this post as an "Accepted Solution".Kudos are always appreciated!
Regular Visitor
peterfurneau
Posts: 7
Registered: ‎03-01-2011
0

Re: SRX3600 interface not found

Hi Kashif

 

Here is the output, it appears the card is there.

 

Slot 0   Present      SRX3k SFB 12GE
Slot 1   Present      SRX3k SPC
Slot 10  Present      SRX3k NPC

 

Pete

Trusted Expert
Kashif-rana
Posts: 417
Registered: ‎01-29-2008
0

Re: SRX3600 interface not found

Hi

 

These cards should be ONLINE instead of present. It could be the hardware problem. Did you try to reboot the box?

Kashif Rana
JNCIE-SEC, JNCIE-ENT, JNCIE-SP, JNCIS(FWV,SSL),JNCIA(IDP,AC,WX),BIG IP-F5-LTM, CCNP
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

If this post was helpful, please mark this post as an "Accepted Solution".Kudos are always appreciated!
Regular Visitor
peterfurneau
Posts: 7
Registered: ‎03-01-2011
0

Re: SRX3600 interface not found

Kashif, I have rebooted the box, no change.

Trusted Expert
Kashif-rana
Posts: 417
Registered: ‎01-29-2008
0

Re: SRX3600 interface not found

Actually present means it is detected but either not supported by JUNOS version OR not in the right slot. What is the output of "show chassis fpc"

 

 

Kashif Rana
JNCIE-SEC, JNCIE-ENT, JNCIE-SP, JNCIS(FWV,SSL),JNCIA(IDP,AC,WX),BIG IP-F5-LTM, CCNP
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

If this post was helpful, please mark this post as an "Accepted Solution".Kudos are always appreciated!
Regular Visitor
peterfurneau
Posts: 7
Registered: ‎03-01-2011
0

Re: SRX3600 interface not found

root@xx> show chassis fpc
                     Temp  CPU Utilization (%)   Memory    Utilization (%)
Slot State            (C)  Total  Interrupt      DRAM (MB) Heap     Buffer
  0  Present           38
  1  Present           27
  2  Empty
  3  Empty
  4  Empty
  5  Empty
  6  Empty
  7  Empty
  8  Empty
  9  Empty
 10  Present           27
 11  Empty
 12  Empty

 

Trusted Expert
Kashif-rana
Posts: 417
Registered: ‎01-29-2008
0

Re: SRX3600 interface not found

Kindly have a lookt at below link for SPC/NPC/IOC slot positions. If it is not working then try to change the slots for NPC and SPC

 

http://www.juniper.net/techpubs/en_US/release-independent/junos/topics/concept/chassis-services-gate...

Kashif Rana
JNCIE-SEC, JNCIE-ENT, JNCIE-SP, JNCIS(FWV,SSL),JNCIA(IDP,AC,WX),BIG IP-F5-LTM, CCNP
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

If this post was helpful, please mark this post as an "Accepted Solution".Kudos are always appreciated!
Regular Visitor
peterfurneau
Posts: 7
Registered: ‎03-01-2011
0

Re: SRX3600 interface not found

Thanks for your help Kashif, will check it out.

 

Pete

Regular Visitor
peterfurneau
Posts: 7
Registered: ‎03-01-2011
0

Re: SRX3600 interface not found

If you have this problem check the basics first. You need a minimum of two power supplies for the 3600 to run correctly. The chassis will start on one but the FPCs won't come online.

Thanks for your input Kashif.

Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.