SRX Services Gateway
Reply
Contributor
kbrookov
Posts: 60
Registered: ‎09-03-2009
0

Set source interface for NSM

Is there a way to set the source interface on an SRX-100 for NSM connectivity?

 

Thanks!

Trusted Contributor
TRUKonsult
Posts: 81
Registered: ‎03-01-2010
0

Re: Set source interface for NSM

No. But I don't really see why you would need to do that, and I guess neither did Juniper.

Contributor
kbrookov
Posts: 60
Registered: ‎09-03-2009
0

Re: Set source interface for NSM

Maybe for the exact same reason Juniper allows you to set the source port on a Netscreen...

New User
bc07
Posts: 1
Registered: ‎08-23-2011
0

Re: Set source interface for NSM

What did you do to get it to work?

Super Contributor
cryptochrome
Posts: 496
Registered: ‎03-29-2008
0

Re: Set source interface for NSM


kbrookov wrote:

Maybe for the exact same reason Juniper allows you to set the source port on a Netscreen...


good answer! :-)

Twitter: @cryptochrome
--------------------------------
plus.google.com/11635909860
Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.