SSL VPN
Reply
Contributor
ThomasE66
Posts: 14
Registered: ‎07-07-2010
0

Re: Andorid Support


rdit wrote:

I have no problem to establish a Connection with the Asus Transformer Pad on ICS.

But its not working when I try to use a client-certificate - I can see "NoCert" in the logfiles of the IVE but I did everything that is mentioned here:

http://kb.juniper.net/InfoCenter/index?page=content&id=KB19692&cat=ssl_vpn&actp=LIST&smlogin=true

 

2 more questions:

-Why does the app need so many rights?

-What does Full L3 Tunnel mean in this case? Whats the difference? Do you mean an IPsec-Tunnel instead of just SSL?


The Pulse client is also used by the Mobile Security Suite for device management. Hence it needs broad rights in order to lock/wipe/manage mobile devices.
Juniper Select/Elite Enterprise Solutions Provider - Americas
JNCIA - JUNOS, SSL, IDP
JNCIS - SEC, SSL, ENT
Trusted Contributor
rdit
Posts: 154
Registered: ‎07-04-2008
0

Re: Andorid Support

Ah ok thank you!

what about the L3 Tunnel?

Contributor
ThomasE66
Posts: 14
Registered: ‎07-07-2010
0

Re: Andorid Support


rdit wrote:

Ah ok thank you!

what about the L3 Tunnel?


I believe it is just an SSL-VPN tunnel but I'm not certain. I haven't taken the time to do a tcpdump to find out. Tom
Juniper Select/Elite Enterprise Solutions Provider - Americas
JNCIA - JUNOS, SSL, IDP
JNCIS - SEC, SSL, ENT
Super Contributor
SHKM
Posts: 167
Registered: ‎03-13-2008
0

Re: Android Support

[ Edited ]

Hi Thomas,

 

        I've tested certificate authentication in below versions. It works fine. I do prepared the certs mentioned in the KB19692

 

Android 4.0.3
Samsung Galaxy (GT-7000)
Pulse 3.2.0.19739

 

You can contact jtac via case to help you..

 

Thanks...

Moderator
zanyterp
Posts: 2,274
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: Andorid Support


rdit wrote:

I have no problem to establish a Connection with the Asus Transformer Pad on ICS.

But its not working when I try to use a client-certificate - I can see "NoCert" in the logfiles of the IVE but I did everything that is mentioned here:

http://kb.juniper.net/InfoCenter/index?page=content&id=KB19692&cat=ssl_vpn&actp=LIST&smlogin=true

 

2 more questions:

-Why does the app need so many rights?

-What does Full L3 Tunnel mean in this case? Whats the difference? Do you mean an IPsec-Tunnel instead of just SSL?


what rights are you referring to?

full L3 tunnel == ipsec or ssl tunnel. it is another way of saying the vpn launched

Contributor
KBloomquist
Posts: 10
Registered: ‎09-24-2010
0

Re: Andorid Support


haas wrote:

Doesn't work for me. ICS 4.04 on a moto xoom2 and as soon as I hit connect I get "file error – PleaseWait-mobile-webkit.thtml: not found"

 

Supposedly this is fixed in Pulse client 3.2 per KB but that is what I am running and no go.


We were getting that error as well and in our case it was the host checkers that were causing it.

New User
seguridad.sgtic@minhap.es
Posts: 1
Registered: ‎08-14-2012
0

Re: Andorid Support+JSAM

Hi guys!!!

 

We have a problem in our infrastructure that is connected via an internal web JSAM with android browsers (native, firefox, opera, etc). The problem is that you can not open multiple windows simultaneously. We've tested with conventional browsers and works perfectly.

We have also tested the issue of XML rewriting without rewriting and does not load all the component as we want so we chose the option of JSAM but does not work in Andora.

thanks

greeting

Distinguished Expert
keithr
Posts: 979
Registered: ‎09-10-2009
0

Re: Android Support

[ Edited ]

A modest proposal -- after 2 years of this this thread being active, could a mod rename it to fix the spelling error?

:smileywink:

 

Google/Bing searches will turn up better results if the thread is called "Android Support" rather than "Andorid Support."

-kr


---
If this solves your problem, please mark this post as "Accepted Solution."
Kudos are always appreciated.
Visitor
abbas.mirza
Posts: 5
Registered: ‎05-01-2011
0

Re: Android Support

HI Guys,

 

Can any one please help me with the JSAM / WSAM configuration. I have many users who want to use it through Andriod phones or tablets.

 

Regards,

 

Abbas Mirza

Moderator
zanyterp
Posts: 2,274
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: Android Support

JSAM does not work on non-desktop OS clients. WSAM is Windows(r) only.
In order to provide access to the network in a similar manner, you need to configure an L3 VPN with pulse. You can also use web-based access
Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.