SSL VPN
Reply
Ray
Contributor
Ray
Posts: 75
Registered: ‎11-12-2007
0
Accepted Solution

Broken link to get to forums

I wasn't sure where to post this. I thought the forums were just unavailable for too long a time before I realized it's a broken link.

 

http://support.juniper.net redirects to https://www.juniper.net/customers/support/

 

On that page there is a link named "J-Net Discussion Forums". If you click it, you get a 404.

 

The problem is that link goes to https://forums.juniper.net/jnet/ but the forums are not HTTPS-accessible. Eithehr the link needs changed to HTTP or HTTPS needs enabled. The link used to work.

 

Thanks for listening,

 

Ray

Moderator
zanyterp
Posts: 2,300
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: Broken link to get to forums

Thank you for bringing this to our attention; I'll forward this to some people who may be able to help on Monday
Trusted Contributor
stine
Posts: 435
Registered: ‎05-05-2008
0

Re: Broken link to get to forums

Let me know if they fix it.  I reported this last year....and they didn't

Theodore E Van Iderstine
Stream Networks
+1 678 373 4200 x125
JNCIA-ER (expired), JNCIA-SSL (ditto)
Moderator
zanyterp
Posts: 2,300
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: Broken link to get to forums

Oh; sorry for missing that.
Ray
Contributor
Ray
Posts: 75
Registered: ‎11-12-2007
0

Re: Broken link to get to forums

Wow, either it was fixed on the weekend or it's Monday where the developers are. Thanks for passing it on.

Juniper Employee
philippa
Posts: 55
Registered: ‎11-16-2009
0

Re: Broken link to get to forums

Hi Ray,

 

Glad to hear it's working for you again. One of our developers in Melbourne got up very early and fixed it. : )

 

Regards,

 

Philippa Horne

Director Online Support

Juniper Networks

 

Moderator
zanyterp
Posts: 2,300
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: Broken link to get to forums

Thanks, Philippa!
Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.