SSL VPN
Reply
Contributor
Posts: 138
Registered: ‎03-17-2008
0

IVE 0S ver 7

Hi all,

 

i'm getting the 'unexpected error' message when my users accessing the SA machine

this started to happen after the upgrade to the new IVE-OS 7,

 

anyone has any idea about this error?

rock the boat , dont sink the ship
Moderator Moderator
Moderator
RKB
Posts: 152
Registered: ‎09-22-2008
0

Re: IVE 0S ver 7

Is this before or after entering the user credentials?

Do all users see this or specific users beloging to a specific auth server get this error?

Contributor
stadion
Posts: 12
Registered: ‎10-16-2009
0

Re: IVE 0S ver 7

 Anyone more than me got the error when trying to launch a terminal server session?

 

Works fine in Firefox, but gives you an error message in Internet Explorer 8.

 

 

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; HPDTDF)
Timestamp: Wed, 18 Aug 2010 12:21:09 UTC


Message: Expected ';'
Line: 183
Char: 284
Code: 0
URI: https://secure.***.se/dana/term/winlaunchterm.cgi?row=1&index=0&perm=no


Message: Object expected
Line: 251
Char: 13
Code: 0
URI: https://secure.***.se/dana/term/winlaunchterm.cgi?row=1&index=0&perm=no

Moderator
zanyterp
Posts: 2,317
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: IVE 0S ver 7

That is not expected; is that the x64 version of IE 8? If yes, do you see the same with x32 (the x64 IE versions are not supported). I have seen the TS client launch successfully on IE 8.

Moderator
zanyterp
Posts: 2,317
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: IVE 0S ver 7

Do you have a screenshot? How many users? What client OS? All browsers on affected PCs? Do you have proxy configured in the browser? If yes, does removing this cause a difference?

Contributor
stadion
Posts: 12
Registered: ‎10-16-2009
0

Re: IVE 0S ver 7

Yes, same on both x32 & x64. I Know that x64 is not supported.

Contributor
stadion
Posts: 12
Registered: ‎10-16-2009
0

Re: IVE 0S ver 7

Hmm, I did not get a screenshot.

 

But when you pressed the bookmark, you just got a IE error and the .cgi gave the error I attached in my first post.

 

But the problem were the same for all our users. Mostly our guys overseas using this. They are in a kind of mixed env, using Win 7 x64 and Vista x32, x64 . Not working for anyone using IE8.

 

Same in-house, all Win 7 x32, but the same with my x64 box.

 

My problem is that i don't have a box for testing.

Moderator
zanyterp
Posts: 2,317
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: IVE 0S ver 7

I would recommend a JTAC case then; sorry.

This is not something we have seen reported yet for some reason.

Good luck!

New User
snis
Posts: 2
Registered: ‎11-09-2009
0

Re: IVE 0S ver 7

@Stadion, please post any new findings regarding this issue. We have a customer who reported this issue to me, but before I could troubleshoot he downgraded the appliance.

 

Thanks,

Dan

Contributor
Niol
Posts: 29
Registered: ‎05-22-2009
0

Re: IVE 0S ver 7

We have problem access terminal server bookmarks for some users after upgrading from 6.5R2 to 7.0R1.

For these users, the "Juniper Terminal Services Client" always fails to upgrade/install.

The setup ends with  "An unexpected error occurred" dialog box.

 

The problem occurs on WinXP, Vista with IE, Firefox or Chrome but only for a few users (different accounts on the same computer can successfully install JUST )

 

The debuglog.log shows errors (JTAC case opened but still no helpful answers)

 

00272,09 2010/08/30 21:42:10.215 3 User JuniperSetupClient.exe JuniperSetupClient p3652 t680 dsSetupComponent.cpp:326 - 'DSSetupComponentApplication::getLaunchCmd()' cmd: "C:\Users\User\AppData\Roaming\Juniper Networks\Juniper Terminal Services Client\dsTermServ.exe" /OldInstall

00274,09 2010/08/30 21:42:10.215 3 User JuniperSetupClient.exe JuniperSetupClient p3652 t680 dsSetupComponentMgr.cpp:356 - 'DSSetupComponentMgr::verifyApplication()' verify "C:\Users\User\AppData\Roaming\Juniper Networks\Juniper Terminal Services Client\dsTermServ.exe" /OldInstall

00264,09 2010/08/30 21:42:10.215 3 User JuniperSetupClient.exe JuniperSetupClient p3652 t680 dsSetupComponentMgr.cpp:369 - 'DSSetupComponentMgr::verifyApplication' application: C:\Users\User\AppData\Roaming\Juniper Networks\Juniper Terminal Services Client\dsTermServ.exe

00239,09 2010/08/30 21:42:10.231 1 User JuniperSetupClient.exe JuniperSetupClient p3652 t680 dsVerifyHelper.cpp:184 - 'DSVerifyHelper::verify()' Enter: C:\Users\User\AppData\Roaming\Juniper Networks\Juniper Terminal Services Client\dsTermServ.exe

00182,09 2010/08/30 21:42:10.231 1 User JuniperSetupClient.exe JuniperSetupClient p3652 t680 dsVerifyHelper.cpp:184 - 'DSVerifyHelper::verify()' CryptQueryObject() failed, error: 0x80092009

00285,09 2010/08/30 21:42:10.231 1 User JuniperSetupClient.exe JuniperSetupClient p3652 t680 dsSetupComponentMgr.cpp:422 - 'DSSetupComponentMgr::launch()' Failed to verify StartupApp: "C:\Users\User\AppData\Roaming\Juniper Networks\Juniper Terminal Services Client\dsTermServ.exe" /OldInstall

 

 

Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.