SSL VPN
Reply
New User
Chris
Posts: 5
Registered: ‎11-29-2007
0

Loginproblems after Firefox-Update 2.0.0.10

Hi,
we have problems to login with firefox 2.0.0.10: a blank screen is displayes.
Anyone else?

Thanks, Chris
Trusted Expert
Automate
Posts: 784
Registered: ‎11-01-2007
0

Re: Loginproblems after Firefox-Update 2.0.0.10

Typing your question in the Juniper KB yields:
 
 
Cheers,
 
-Keith
New User
Chris
Posts: 5
Registered: ‎11-29-2007
0

Re: Loginproblems after Firefox-Update 2.0.0.10

Thank you very much for the answer. Never thought, that the KB artices are so up-to-date.
The link to the kb was perfect to understand the problem and also to explain the situation to the customers. :-)

Regards, Chris
Trusted Expert
Automate
Posts: 784
Registered: ‎11-01-2007
0

Re: Loginproblems after Firefox-Update 2.0.0.10

[ Edited ]
We're trying :smileyhappy:
 
BTW - I personally use IETAB plugin in Firefox - which keeps the SA functions all running via IE. That way I remain "corporate compliant" but get to use the browser I want.


Message Edited by KB_Fan on 12-01-2007 05:04 PM
Trusted Expert
Automate
Posts: 784
Registered: ‎11-01-2007
0

Re: Loginproblems after Firefox-Update 2.0.0.10

I see Mozilla just pushed 2.0.0.11 out...
 
 
 
 
New User
Chris
Posts: 5
Registered: ‎11-29-2007
0

Re: Loginproblems after Firefox-Update 2.0.0.10

That's right but the latest 2.0.0.11 does not fix it - the screen is still blank. The blank screen seems not to be the 2.0.0.10-bug.

Thank you for your hint, Chris
Trusted Contributor
gdavies
Posts: 115
Registered: ‎11-05-2007
0

Re: Loginproblems after Firefox-Update 2.0.0.10

Unfortunately, IETAB only works on Windoze. For those of us running OS X it's still a problem unless Safari 3.0 is supported ;-)

Rgds,

Guy
---
Guy Davies
ben
Contributor
Posts: 126
Registered: ‎12-06-2007
0

Re: Loginproblems after Firefox-Update 2.0.0.10

I just use MSIE for testing purposes, the rest of the day i just use FF (on Windows).

But I did not experience any problems in logging into the IVE, neither with 0.9, 0.10 or 0.11

Do you have it on all machines independent of the OS?

Any special loginpage or just a standard one?
New User
Chris
Posts: 5
Registered: ‎11-29-2007
0

Re: Loginproblems after Firefox-Update 2.0.0.10

Yes, we have two SA6000SP cluster: I tested it with two different IVS. I have always a blank screen with an URL of
"https://xx.yyy.zzz/dana/home/starter0.cgi?check=yes"

If I change the "yes"-option to "no" manually, it works fine and the login process goes on.

Regards, Chris
ben
Contributor
Posts: 126
Registered: ‎12-06-2007
0

Re: Loginproblems after Firefox-Update 2.0.0.10

Ah I see, but this check=yes parameter seems only to be occur in the URL in case of NC (and maybe SAM, did not test) may be launched from the prelogin bookmarkspage. On all other implementations we have here, mostly web rewriting with direct redirection to the apps startpage, among some with bookmarkspage, this error does not occur.

But for me removing / changing check=yes to check=no does not really help. The bookmarkpage to start NC appears, but clicking the "start" button results in nothing...
Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.