SSL VPN
Reply
Contributor
lawpak
Posts: 17
Registered: ‎06-07-2012
0

Publishing Microsoft CRM 2011

hi all,

 

We are trying to deploy the web application for CRM 2011, it looks fine on the user logon after type in the password but user will got a blank page after loading, what we need to check?

 

and our one is SA 4500 with 7.1R2 (build 18193).

 

Thanks,

Kat

 

 

Moderator
zanyterp
Posts: 2,274
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: Publishing Microsoft CRM 2011

Check you web ACLs. Check to make sure you have enabled custom headers (users>resource policies>web>selective rewriting>custom headers). Check caching policies.
Recognized Expert
jayLaiz
Posts: 415
Registered: ‎11-25-2009
0

Re: Publishing Microsoft CRM 2011

Hi Kat,

 

We have not had a similar issue reported yet and would not be able to confirm if this is already fixed in higher versions without looking at logs

 

Can you please open a JTAC case with the logs collected a documented in the how to guide below

 

http://www.juniper.net/techpubs/software/ive/guides/troubleshooting/RewriteTroubleshootingandLogColl...

 

You can also try an alternate Core access feature called passthrough-proxy to publish the CRM application, more information on how to configure passthrough proxy and how it works can be found at the link below :

 

http://www.juniper.net/techpubs/software/ive/guides/howtos/How_To__PTP.pdf

 

Regards,

Jay

Moderator
zanyterp
Posts: 2,274
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: Publishing Microsoft CRM 2011

are you still seeing this or were you able to contact jtac/resolve it yourself?

Contributor
lawpak
Posts: 17
Registered: ‎06-07-2012
0

Re: Publishing Microsoft CRM 2011

I was busy recently, so i don't do any test on it, I collected more information and create another post

http://forums.juniper.net/t5/SSL-VPN/SA-with-NLB/td-p/148296

 

this one can be closed.

 

thanks,

lawpak

Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.