SSL VPN
Reply
Visitor
Cole
Posts: 2
Registered: ‎05-11-2012
0

Trying to create https:// web wesources but links will not work

[ Edited ]

Hello all,

 

I am working on setting up an account for one of our vendors who needs access to servers inside my network. I am attempting to set up web resources for https://ip address:9010 but I cannot get the links to work outside of the network. I have disabled the auto policy rewrite option but to no avail. I would really like to avoid using Network Connect if possible. Any information on this would be greatly appreciated.

 

Thank you, 

 

Cole

Super Contributor
Kita
Posts: 339
Registered: ‎12-23-2010
0

Re: Trying to create https:// web wesources but links will not work

Hello Cole,

 

Did you configure a web policy or a web profile? 

Are you accessing the web policy through a web bookmark you've created on the SA device?

 

I am assuming the ip address is a internal ip address which is not accessible outside so you'll need to go through the rewriter to access the resource.  The url should look like this "https://<IVE_IP_ADDRESS>/,DanaInfo=<INTERNAL_IP_ADDRESS>,SSO=U+".  The easiest way to configure this is to setup a web profile which will create the web policy (ACL) and bookmark in one step.  If you create a web policy, this will only creates the ACL to allow access to the resource, but you would still need to go through the rewriter to access this (either through a web bookmark from core access (SA web interface) or through the browser bar within the SA web interface.

 

If you want to access the resource directly, "https://ip_address:9010" (entering this directly in the address bar of a web browser), you'll need to either use WSAM/JSAM or Network Connect.

Moderator Moderator
Moderator
SVK
Posts: 189
Registered: ‎08-22-2011
0

Re: Trying to create https:// web wesources but links will not work

Hi Cole,

 

Autopolicy rewrite option has to be enabled if you are planning not to deploy any client access mechanism like sam/nc. 

 

Regards

Moderator
zanyterp
Posts: 2,263
Registered: ‎11-19-2007
0

Re: Trying to create https:// web wesources but links will not work

[ Edited ]

which auto-policy did you disable: users>resource profiles>web>profileName OR users>resource policies>web>selective rewriting? if the former, please make sure you have a policy in the latter that covers that address : port combination

disabling rewriting is a decision you make in order to use a SAM ,Pulse, or Network Connect

Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.