ScreenOS Firewalls (NOT SRX)
Reply
Visitor
NorStar
Posts: 2
Registered: ‎12-30-2008
0

Help: after configuring policy base VPN, nothing in Event logs and in alert

After configuring policy base VPN on SSG520, nothing in Event logs, policy log and in alert. The remote IP is live and traffic was generated from both side.
Trusted Expert
AndyC
Posts: 441
Registered: ‎07-08-2008
0

Re: Help: after configuring policy base VPN, nothing in Event logs and in alert

Hi,

 

Is the VPN up and running??? If you look in the event log do you see the phase 2 complete for the VPN???

 

Or are you not seeing anything at all???

 

If that is the case then it might be that the traffic isn't hitting the policies to establish the VPN. Make sure that all your vpn policies are at the top of the polcy lists.

 

Regards

 

Andy

JNCIS-FWV
JNCIA-WX
JNCIA-SSL
JNCIA-ER
New User
StefanC
Posts: 1
Registered: ‎01-02-2009
0

Re: Help: after configuring policy base VPN, nothing in Event logs and in alert

Hi,

I asume that you are aware of the fact that for a policy-based VPN the policy's on both side of the vpn-tunnel have to be the same, for example if you put network 10.10.10.0/24 on one side and 10.10.10.0/25 on the other, it doesn't work!

 

Stefan

Visitor
NorStar
Posts: 2
Registered: ‎12-30-2008
0

Re: Help: after configuring policy base VPN, nothing in Event logs and in alert

Thank you very much Stephen and Andy. It's resolved. It was a wrong interface.
Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.