ScreenOS Firewalls (NOT SRX)
Reply
Visitor
marcos
Posts: 4
Registered: ‎01-29-2009
0

SSG-140 error

 Hi ppl, i have a ssg-140 and they don't startup, they give an error

 

Juniper Networks SSG-140 Boot Loader Version 3.2.3 (Checksum: ECD688CB)
Copyright (c) 1997-2006 Juniper Networks, Inc.
    Total physical memory: 512MB
    Test -  Pass
    Initialization - Done


Hit any key to run loader
Hit any key to run loader
Hit any key to run loader
Hit any key to run loader

Loading default system image from on-board flash disk...
Done! (size = 10,485,760 bytes)
cksum = 6ed38510, p_hdr->cksum = 6d4db908
### image corrupted ###

Serial Number [0185032008000569]: READ ONLY
HW Version Number [1010]: READ ONLY
Self MAC Address [001f-1219-4a80]: READ ONLY
Boot File Name [ssg140.5.4.0r3a.0]:

 

Anybody know the solution for this problem?

 

 

Contributor
Jupiter
Posts: 15
Registered: ‎11-11-2008
0

Re: SSG-140 error

### image corrupted ###

 

 

your Firewall image is corrupted....try to load the Image from TFTP.

and then reboot the firewall

Visitor
marcos
Posts: 4
Registered: ‎01-29-2009
0

Re: SSG-140 error

where can i find the update and how can upgrade to the new firmware?
Distinguished Expert
muttbarker
Posts: 2,284
Registered: ‎01-29-2008
0

Re: SSG-140 error

Marcos - you get the update from the Juniper web site. You would then setup a tftp server that is accessable through eth0/0 or eth0/1 so that you pull the software from it. Reboot the box, interupt the boot loader from your console session and point to the image to load. (Doing this from memory as my test unit is out on loan, but I think it is prety close to reality)
Kevin Barker
JNCIP-SEC
JNCIS-ENT, FWV, SSL, WLAN
JNCIA-ER, EX, IDP, UAC, WX
Juniper Networks Certified Instructor
Juniper Networks Ambassador

Juniper Elite Reseller
J-Partner Service Specialist - Implementation

If this worked for you please flag my post as an "Accepted Solution" so others can benefit. A kudo would be cool if you think I earned it.
Super Contributor
shashlik
Posts: 70
Registered: ‎02-20-2008
0

Re: SSG-140 error

Hi.

 

What version of ScreenOS are you running?

 

There were some issues reported specific to ssg140's that is fixed in 5.4r11 and later, 6.0r7 and later, 6.1r4 and later.

 

Recommend upgrading to one of these versions to prevent the issue from happening again.

 

 

Regards,

 

 

Visitor
marcos
Posts: 4
Registered: ‎01-29-2009
0

Re: SSG-140 error

hi, tanks for your help. if y install a new release 6.2.0r1 i fix the problem?
Trusted Contributor
Arkus
Posts: 70
Registered: ‎02-11-2008
0

Re: SSG-140 error

Hi Marcos,

 

6.2r1 contains the fix so that the issue won't happen again, so it fixes it in the long term. If you install it and it doesn't fix the immediate problem, then I would open a case with JTAC.

 

Kind regards

Andy

Visitor
marcos
Posts: 4
Registered: ‎01-29-2009
0

Re: SSG-140 error

hi, tanks for your help, the new firmware fix the problem apparent :-)

 

case resolved
best regards
New User
smvrrajasekar
Posts: 1
Registered: ‎08-06-2012
0

Re: SSG-140 error

Hi,

 

Thanks all your help... the same issue resolved by upgrading the Image.

 

Raj

Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.