ScreenOS Firewalls (NOT SRX)
Reply
Contributor
Arzo
Posts: 172
Registered: ‎11-12-2007
0
Accepted Solution

SSG ADSL Question

Dear All,

can i have 2 ADSL connection working on one SSG Box!! can i do it with VSYS!!

Tariq Morad
Super Contributor
sylvain
Posts: 162
Registered: ‎12-20-2007
0

Re: SSG ADSL Question

Hi Arzo,

 

 

Yes you can, you ll next have the choiseto do :

- Failover beetween the 2 provider or

- Loadbalancing to share your internet traffic beetween the 2 ISP

 

 

 

 

 

 

Contributor
Arzo
Posts: 172
Registered: ‎11-12-2007
0

Re: SSG ADSL Question

thank you so much for your answer, can you please provide me with any additional information i may need, i'm going to the site tomorrow to finish the configuration, the customer told me that he was unable to connect them togather, only one worked at a time !! both will work.. but not togather, can you please help me in this issue..

 

 

Tariq Morad
Super Contributor
sylvain
Posts: 162
Registered: ‎12-20-2007
0

Re: SSG ADSL Question

[ Edited ]

 Hi Arzo,

 

To do Load Balancing beetween the both provider us the following example :

 http://kb.juniper.net/KB4622

 

 

 

  

It explains how to activate ECMP on the device.

 

You will next have to create to route

- 0.0.0.0/0 to the first gateway

- 0.0.0.0/0 to the second gateway 

 

 

 

Message Edited by KB_Fan on 12-29-2008 03:20 PM
Distinguished Expert
rkim
Posts: 755
Registered: ‎11-06-2007
0

Re: SSG ADSL Question

Incidentally, SSG does not support VSYS. Did you mean virtual routers? Just trying to be clear here.

 

-Richard

Contributor
Arzo
Posts: 172
Registered: ‎11-12-2007
0

Re: SSG ADSL Question

no actually i meant virtual systems, but thank you for the information richard, the case is solved and the site is working perfect now. thank you all.
Tariq Morad
Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.