Wireless LAN
Reply
Contributor
iceteanolemon
Posts: 15
Registered: ‎06-02-2008
0

couple questions about AX411 on SRX...PEAP settings disappearing >: and no "N"

Hi all

 

I have been getting aquainted with the SRX650 product recently and it is not that bad. I am having a bear of a time though on a wireless piece. Seems the wireless stuff just snaps in nicely all until I try and tune it to our refined needs.

 

Issue:

 

When configuring a "VAP" for a ssid I need to be authenticating via PEAP, the settings disappear for the radius,radius key, and refresh rates. I notice that the VAP is there in the cli if I do a show configuration but if I do a show wlan access points virtual access points then the VAP doesnt list. Only wpa personal vap exists :smileysad:

 

Here is a screenshot of what happens after setting up a VAP for PEAP.

 

 

SRX code version: 10.4R7.5

AX411 code version: 10.1.3.16

 

 

As for the "N" question, I cannot get clients to access anything more than 54mb on the access points. I have ghz radios set for n only where I have 2.4ghz radios set for b/g/n.

 

Any feedback will be greatly appreciated!

 

Thanks,

 

Ben

Contributor
iceteanolemon
Posts: 15
Registered: ‎06-02-2008
0

Re: couple questions about AX411 on SRX...PEAP settings disappearing >: and no "N"

No takers? I would have thought someone on the board would have something to say

 

:smileysad:

 

No Juniper experts out there doing this?

Copyright© 1999-2013 Juniper Networks, Inc. All rights reserved.