Application Acceleration
Application Acceleration

Error log in site office WX-20

‎11-01-2009 05:54 PM

Hi

 

The current HQ using WXC500 (2MB bandwidth) while site offices using WX-20 (512k bandwidth)

 

Currently most SX-20 we receive log as attached

 

Hope for your advice

 

tq

Attachments

6 REPLIES 6
Application Acceleration

Re: Error log in site office WX-20

‎11-11-2009 05:21 PM

If your still having this issue then you need to closes take another look your interface setting and remove this condition, it will limit the overall effect of acceleration.

 

Do you have a half-duplex interface in use?

Danny Jump
Technical Marketing Manager - Access and Acceleration Business Unit
Application Acceleration

Re: Error log in site office WX-20

‎11-11-2009 05:37 PM

Hi

 

Thanks for the reply

 

When we check, the WX-20 uses below

 

Local & Remote port

10 half-duplex

Switch and Router port for JB

Auto mode             ( not sure what speed)

 

Kindly advice

 



Application Acceleration

Re: Error log in site office WX-20

‎11-11-2009 05:53 PM

OK.

 

half-duplex........never, never, never unless you have no choice and bottom line this will create a sub-optimum environment and will limit our acceleration performance.

 

To look at the autonegotiated settings.....from a ssh session on from the GUI CLI under admin run this command......

 

show interface -verbose

 

Danny Jump
Technical Marketing Manager - Access and Acceleration Business Unit
Application Acceleration

Re: Error log in site office WX-20

‎11-12-2009 06:38 PM

Hi Danny

 

The output as requested as below;

 

# show interface -verbose

 

Settings for local interface

Link state: up

Speed/duplex: 10-half

Hardware address: 00:11:11:87:a7:07

Media type: copper

        Octets Received                : 99037803

        Octets sent                    : 311453959

        Packets Received               : 709379

        Packets Sent                   : 821187

        Unicast Packets Received       : 565339

        Unicast Packets Sent           : 773496

        Non-unicast Packets Received   : 144040

        Non-unicast Packets Sent       : 47691

        Input Discards                 : 0

        Input Unknown Protocols        : 0

        Input Errors                   : 0

        Output Errors                  : 0

 

Settings for remote interface

Link state: up

Speed/duplex: 10-half

Hardware address: 00:11:11:87:a7:08

Press any key to continue (Q to quit)

 

Tq

Application Acceleration

Re: Error log in site office WX-20

‎11-14-2009 03:36 AM

Hi,

Make your interface settings of WXC to 100 Mbps , full-duplex and the same at other end.

 


Regards,

Amol Waghmare

##########################################################################################################
If any of the solutions answers your query please "MARK IT AS ACCEPTED SOLUTION" and if it helps you please say thanks by Kudos
##########################################################################################################
Application Acceleration

Re: Error log in site office WX-20

‎11-16-2009 01:15 PM

Hi Shazman,

 

You really need to work to remove the half-duplex from the network to get optiimum performance, this is a real bottle neck.

Danny Jump
Technical Marketing Manager - Access and Acceleration Business Unit