Ethernet Switching
Highlighted
Ethernet Switching

vqfx physical interfaces not showing up

‎09-25-2017 05:15 PM

Hi,

     I am spinning up full-1vqfx using vagrant. I am not able to see any physical interfaces avaialble in the output of show interface terse. I have allocated 4 vcpu and 8Gb RAM to my ubuntu vm on which I am using vagrant to spin up the vqfx. Can anyone help me out with where am I going wrong/how can I get physical interfaces shown up on the show interface output.

 

Any help is much appreciated

 

Thanks

 

Bhoomi 

3 REPLIES 3
Highlighted
Ethernet Switching

Re: vqfx physical interfaces not showing up

‎03-13-2018 10:49 PM

Hi Bhoomi,

 

Did you find some solution for the physical interfaces, i saw no reply to your question. 

i am also facing the same issue. can you please share the solution if you have managed to get the physical interface up and running?

Thanks

'Regards

Badar

Highlighted
Ethernet Switching

Re: vqfx physical interfaces not showing up

‎12-27-2019 03:42 PM

Any info on this? I'm facing the same problem with vQFX version 18.4R1.8... The running config shows a lot 'xe-0/0/*' interfaces but none of them show up in any 'show interface *' commands..

Highlighted
Ethernet Switching

Re: vqfx physical interfaces not showing up

‎01-15-2020 07:27 PM

I believe the last point in this troubleshooting guide applies to your problem.

 

 

https://github.com/Juniper/vqfx10k-vagrant/wiki/Troubleshooting-Guide

 

RE and PFE VMs are able to communicate but XE interfaces are not present

This might happen if we are running our of CPU You might want to allocate less CPU resources to PFE VMs
In the Vagrantfile, you can add

            vqfxpfe.vm.provider "virtualbox" do |v|
                v.customize ["modifyvm", :id, "--cpuexecutioncap", "50"]
            end
Feedback