Routing
Highlighted
Routing

bulkget

[ Edited ]
‎05-18-2020 03:40 PM

hi all,

the following messages are happening and workaround?

 fpc3 bulkget_generate_bitmap iflset message for an non-existing iflset 0, bbe_flow :1
 fpc3 bulkget_generate_bitmap iflset message for an non-existing iflset 0, bbe_flow :1
 fpc1 pfeman_stats_proc_ifls_queue iflset message for a non-existing iflset 0

 

5 REPLIES 5
Highlighted
Routing

Re: bulkget

‎05-18-2020 06:50 PM

any workaround?

Highlighted
Routing

Re: bulkget

‎05-18-2020 07:55 PM

Hello Arix,

 

Those messages are matching a couple of internal PRs of MX platform.

According to PR notes, 

This seems to be a timing issue, where RE has asked stats for a particular IFLSET but this particular IFLSET is not present when PFE is processing this request. Looks like PFE is processing this request after IFLSET is gone. This is only seen when number of session is more than 500.

 

The issue should be fixed on this versions

 

18.4R2-S1
18.4R3 
19.1R2 
19.2R2 
19.3R2 

 

Regards,

 

Randall

 

Highlighted
Routing

Re: bulkget

‎05-18-2020 09:33 PM

Hello Arix,

Greetings!

 

Are you seeing any impact due to these logs?

Also, provide us the below information from the device:

 

  • show version
  • show chassis alarms
  • show system core-dumps
  • show chassis hardware detail
  • show system processes extensive

 

Kudos are always appreciated! Smiley Happy

 

Best Regards,

Lingabasappa H

Highlighted
Routing

Re: bulkget

[ Edited ]
‎05-18-2020 09:53 PM

hi...

 

show system processes extensive
last pid: 76378;  load averages:  1.00,  1.16,  1.23  up 0+14:49:22    14:50:39
435 processes: 6 running, 390 sleeping, 39 waiting

Mem: 309M Active, 5641M Inact, 1414M Wired, 765M Buf, 40G Free
Swap: 3072M Total, 3072M Free


  PID USERNAME      PRI NICE   SIZE    RES STATE   C   TIME    WCPU COMMAND
   11 root          155 ki31     0K    64K CPU0    0 785:08  94.87% idle{idle: cpu0}
   11 root          155 ki31     0K    64K RUN     3 753:02  87.89% idle{idle: cpu3}
   11 root          155 ki31     0K    64K CPU2    2 513:23  73.68% idle{idle: cpu2}
   11 root          155 ki31     0K    64K RUN     1 506:40  70.56% idle{idle: cpu1}
 5941 root           26    0   835M 68900K nanslp  2  78:46  10.16% chassisd{chassisd}
76367 root           29    0   850M  8384K select  1   0:01   4.98% sshd
76331 root           26    0   850M  8392K select  2   0:02   2.20% sshd
76369 root           24    0   850M  8384K CPU1    1   0:00   0.68% sshd
76363 root           23    0   850M  8380K lockf   0   0:00   0.49% sshd
   22 root          -72    -     0K   624K WAIT    2   9:17   0.29% intr{swi1: netisr 0}
 6799 root           20    0  1174M   222M select  2   4:42   0.20% jl2tpd{jl2tpd}
 6097 root           20    0  1160M   212M select  2   8:37   0.10% jdhcpd{jdhcpd}
 6089 root           20    0  1350M   375M select  0   7:23   0.10% authd
 5900 root           20    0   727M 12776K select  0   4:24   0.10% eventd
 6788 root           20    0 32008K  6448K select  0   2:28   0.10% na-grpcd{na-grpcd}

  
 show chassis alarms --->>>>>>no alarm

 

Highlighted
Routing

Re: bulkget

‎05-19-2020 02:45 AM

Hi Arix,

 

Can you try running the versions mentioned by user "randero" and check if the logs disappear. With respect to why the error is seen and the meaning of it,  this seems to be internal data. The information given by randero should be helpful for you in getting rid of the error. 

 

That should work for you!

 

Hope this helps 🙂

Kudos are always appreciated.

Feedback