SRX Services Gateway
SRX Services Gateway

srx 240 hangs on initial setup

12.30.11   |  
‎12-30-2011 05:50 AM

Hey All,

 

 

I have a backup srx240 as testing propose. I have hard reset the srx to factory setting and try to perform the initial setup, but the web interface keeps on hanging at the initial setup with the first screen "Fetching setup configuration ... Please wait"

 

reset again wont help, access via CONSOLE run without any issue

 

any one any idea about this?

 

SRX is running version 10.4R6.5

 

thanks in advance

8 REPLIES
SRX Services Gateway

Re: srx 240 hangs on initial setup

12.30.11   |  
‎12-30-2011 09:09 AM

Hi

 

How are you doing the hard reset? If you did not try "request system zeroize" from console,

may be a good time to try.

Best Regards,
PK

Juniper Ambassador, Juniper Networks Certified Instructor,
JNCIE-SEC #98, JNCIE-ENT #393, JNCIE-SP #2253
[Juniper Authorized Education & Support in Russia]
SRX Services Gateway

Re: srx 240 hangs on initial setup

12.30.11   |  
‎12-30-2011 10:09 AM

Having the same issue.  I need to setup the SRX 210 offline but it freezes at Fetching setup configuration.

Do I need to be online to download something?

SRX Services Gateway

Re: srx 240 hangs on initial setup

12.31.11   |  
‎12-31-2011 08:04 AM

Its a know issue in 10.4R6 Smiley Sad,  only option is to use console and delete "delete system autoinstallation delete-upon-commit" to use normal J-web. I think issue is fixed in 10.4R7 and latest.

SRX Services Gateway

Re: srx 240 hangs on initial setup

01.02.12   |  
‎01-02-2012 12:37 AM

Hey,

 

thanks for all your suggestion,

 

- i tried a hard reset, but without luck

- try delete system autinstallation delete-upon-commit doesnt help either...

 

I will upgrade a newer version to test, Thanks and Happy New Year to all !

 

SRX Services Gateway

Re: srx 240 hangs on initial setup

01.02.12   |  
‎01-02-2012 04:31 AM

Hey All,

 

i tried with the version 10.4R7.5 but the issue remain

 

anyone any idea?

 

thanks in advance

 

 

SRX Services Gateway

Re: srx 240 hangs on initial setup

01.02.12   |  
‎01-02-2012 07:36 AM

update to 11.4r1.6 solved the problem, but not my preferences... 

 

 

SRX Services Gateway

Re: srx 240 hangs on initial setup

01.07.12   |  
‎01-07-2012 08:19 PM

same here, 11.4R1.6 resolved the issue

Highlighted
SRX Services Gateway

Re: srx 240 hangs on initial setup

01.29.12   |  
‎01-29-2012 12:13 PM

I've got a J2320 exhibiting the identical behaviour after a CF recovery procedure (the 11.2R3.3 recovery image) and continuing after an upgrade to 11.4R1.6-domestic.

Connecting to the console, deleting "system autoinstall", configuring ge-0/0/0 as DHCP client, committing, THEN re-connecting to J-web lets me access what looks like normal J-web (so far).

Should I be reporting this as a bug?