SRX Services Gateway
SRX Services Gateway

srx4600 em1 down

‎02-08-2019 11:00 AM

Hello, everybody,
have the following problem:
Restarted the cluster after a software update.
After restart em1 was up. Then the other interfaces came up and em1 go down.

I already did an ifconfig em1 up on the shell but without success.

Had a similar problem on a SRX3600. Here the following method helped:

  1. request chassis cb slot 1 offline node 0
    2. wait several seconds.
    3. request chassis cb slot 1 online node 0

Is there a similar command on the srx4600?

What else can I do to get em1 up?

 

5 REPLIES 5
SRX Services Gateway

Re: srx4600 em1 down

‎02-08-2019 11:12 PM

Control interfaces:
Index Interface Monitored-Status Internal-SA Security
0 em0 Up Disabled Disabled
1 em1 Down Disabled Disabled

SRX Services Gateway

Re: srx4600 em1 down

‎02-09-2019 08:55 AM

srx4600 has two dedicated control ports. Did you connect both ports between the nodes? Is it directly connected or is thery any switch in between? Was em1 up before upgrade?

 

Thanks,
Nellikka
JNCIE x3 (SEC #321; SP #2839; ENT #790), CCIE RS #48338
Please Mark My Solution Accepted if it Helped, Kudos are Appreciated too!!!
SRX Services Gateway

Re: srx4600 em1 down

‎02-09-2019 09:34 AM

Please share the output of below mentioned commands:

show chassis pic fpc-slot 0 pic-slot 0 node 0

show chassis pic fpc-slot 0 pic-slot 0 node 1

show interfaces terse xe-[07]/*

 

Thanks,
Nellikka
JNCIE x3 (SEC #321; SP #2839; ENT #790), CCIE RS #48338
Please Mark My Solution Accepted if it Helped, Kudos are Appreciated too!!!
Highlighted
SRX Services Gateway

Re: srx4600 em1 down

‎02-11-2019 05:07 AM

Yes it directly connected

 

show chassis pic fpc-slot 0 pic-slot 0 node 0

 

grafik.png

 

show chassis pic fpc-slot 0 pic-slot 0 node 1

 

grafik.png

 

 

SRX Services Gateway

Re: srx4600 em1 down

‎02-11-2019 05:11 AM

show interfaces terse xe-[07]/*

grafik.png